Västtrafik barn gratis med vuxen

Black mirror netflix cast: med, västtrafik, barn, gratis, vuxen

till natursköna Lindesnäs. Du kan alltid fråga värd eller förare på plats om vad som gäller för den specifika avgången. Då ska utbudet ha förändrats mer än du med fog kunde förutsätta vid köpet. Detta gäller inte Chalmersladdningen. Vuxen : Från 20 år, ungdom : 7 till 19 år, barn : Barn som är 0-6 reser gratis i sällskap med vuxen/ungdom. Det är tillåtet att ta med sällskapsdjur utan extra kostnad. Om du inte har hunnit köpa en bussbiljett ersätts du för skäliga kostnader för annan transport minus avdrag för kostnaden motsvarande en enkel vuxenbiljett. Nettbuss använder cookies för att erbjuda dig en bättre användarupplevelse, analysera webbplatstrafik, personifiera innehåll och visa riktade annonser. Påladdningsbara Flygbusskort är personliga. Har bonuspoäng (SAS EuroBonus eller Norwegian Reward) registrerats för köpet så plockas dessa bort i samband med återbetalningen. Rökning är förbjuden ombord på alla Flygbussarnas fordon. Vi erbjuder sittkuddar för barn över. Detsamma gäller för dig som reser till rabatterat pris men inte kan styrka din rätt till rabatt. Maxmått för bagage inne i bussen är 40x30x20 cm (gäller bussar med bagageutrymme under bussen). Periodbiljett som inte köps i appen Västtrafik To Go laddar du på ett Västtrafikkort. En förutsättning för rätt till ersättning är att det var skäligt att välja pdf den transport eller de transporter som använts. Tillgänglighet, flygbussarnas fordon är inte utrustade med ramp eller kran och har ofta flera trappsteg. Reser du från flygplatsen och ska stiga av på en mellanliggande hållplats kan du bli ombedd att ta med ditt bagage upp på bussen. Bagage Ömtåligt bagage ska vara väl emballerat. Kan du själv ta dig i och ur bussen kan du resa med oss. Du kan också resa till Uddevalla Torp från Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping, Norrköping och Stockholm. Det går även bra för dig att resa med barnet i knät men då skall endast du vara fastspänd. Om du inte begär ersättning för annan transport vid försening har du rätt till prisavdrag med: 50 av biljettpriset, om förseningen uppgår till mer än 20 minuter 75 av biljettpriset, om förseningen uppgår till mer än 40 minuter 100 av biljettpriset om förseningen uppgår till.

Västtrafik barn gratis med vuxen, Ica maxi råå nerf

Blue Star välkomnar hela familjen med aktiviteter för alla åldrar. Uddevalla, barn i alla åldrar är välkomna att resa med Flygbussarna i vuxet sällskap. TUI Family Life och, bulor, ligger vid Byfjorden som är en vik av västtrafik barn gratis med vuxen Skagerack. Din resväska ska tåla normal hantering av bagage vid bussresa.

Västtrafik, to Go biljett i mobilen.Med periodbiljett för vuxen får du över 20.

I sådana fall betalas den del av värdet tillbaka som återstår vid återköpstillfället. Giltighetstiden för din periodbiljett samt i vilken eller vilka zoner den gäller inom inte kan du se på kvittot 10resors biljettkort är personligt och giltigt i 12 månader från köpdatum. I en kortläsare eller på ett giltighetskvitto. Coop, tUI använder kakor cookies down för att förbättra din användarupplevelse.

Om du vid kontroll inte kan uppvisa giltig biljett tas en kontrollavgift på 500.För allas trevnad förväntar vi oss att var och en lämnar sin plats i trivsamt skick.Cyklar får tas med utan kostnad i mån av plats (med undantag för resor till och från Nynäshamn/Destination Gotland där cyklar ej får tas med oavsett platstillgång).

  • Tommyg
  • 03 Jun 2018, 06:36
  • 2870