Att spela skit hög musik lägenhet dagtid

: lägenhet, dagtid, hög, spela, skit, musik, att

det blir väldigt trist när det blir så otrevlig ton i kommentarerna. Då får man lyssna i hörlurar. Näe, en villa ute i skogen passar dessa nötter! Dessutom när en av oss ligger en lördagsförmiddag och solar där i godan. Vi har också en argbigga, som stör sig på att vi inte har tillräckligt fint på vår tomt. Leffe sa ( 20:27 Grannar har en jäkla förmåga att "kidnappa" andra grannars liv, lägenheter, tomter.m. Annars får man flytta till hus. 20.00 är en normal tid att föra oväsen. Alla har rätt att bo i ett lägenhetshus utan att bli störda. I en del av bråket så säger hon hotfullt Akta så jag inte häller vatten på dig! Plötsligt plingar det på dörren och när jag öppnar möter jag min granne ovanför. Varpå hon svarar med att smälla igen dörren. Titta på en film download winamp gratis med grymt ljudsystem? Det kvittar om du bor i lägenhet eller villa. Jag går förbi henne på innergården och säger Hej Xx! Är man så ljudkänslig så ska man nog inte bo bland andra människor.

Kvinnan över oss sopade precis spel ner hennes smuts från hennes balkong på mig. Jag säger Det är fortfarande inte okej. Szara sa 14, man avlider av kvav och varm luft om man inte kan vädra. I stadgarna i bostadsrättsföreningen står det ju något om att man inte få ha oljud efter 22 eller något sådant. Vår balkong har varit väldigt smutsig under några veckors tid och jag misstänker att det kanske är fåglar eller något. Vad räknas som oljud, och du vet hur det blir i lägenheter sommartid. Men när jag kommer ut säger.

Hur gör ni när det gäller att spela musik, högt?Dagtid kan jag köra på med hyfsad volym utan att tänka så mycket på det.Dumt att spela allt för hög musik då man kan få tinnitus lätt, men det skiter väl ungdomar i att dom.


Att spela skit hög musik lägenhet dagtid

Och vem fan vill leva ett sådant liv. Gustav Dahlkvist sa 16, det finns alltid folk som retar sig på grannar. Jag har haft fest två gånger sen vi flyttade in i maj 2015. Vet du inte alls hur otroligt svårt det är för mig att somna. Det är inte min åsikt, och varför ska jag lägga ner energi på att ens försöka. Det är inte så jävla kul att ha någon rabbiat jävla röjar hög granne som aldrig kan visa hänsyn.

  • protheory
  • 03 Jun 2018, 00:14
  • 1032